Каталог запчастей UAZ

Выберите год, модель, тип кузова, объем и модификацию UAZ

Не найдено

  • 2020-e
  • 2010-e
  • 2000-e
  • 1990-e
  • 1980-e

Не найдено

Не найдено

Не найдено

Не найдено

Не найдено

Не найдено

Поиск по VIN коду автомобиля

Поиск по винкоду доступен только зарегистрированным пользователям

Введите номер (код) двигателя

К сожалению данное меню доступно только зарегистрированным клиентам. Пройдите регистрацию, что бы получить полный функционал сайта!

Мы продаем запчасти для UAZ

Автозапчастини на автомобілі марки УАЗ

Історія Ульянівського автомобільного заводу почалася в середині XX століття з початком Великої Вітчизняної війни, коли частина московського ЗІС була евакуйована в Ульяновськ. Через деякий час розроблено перші всюдиходи цього виробника, а ще пізніше – мікроавтобус. Транспортні засоби мали великий попит як у військовому відомстві, так і пізніше, коли було дозволено купувати автомобілі в приватне користування серед мисливців і рибалок.

 

Позашляховики УАЗ разом із тольяттинською Нивою довгий час не мали собі конкурентів у радянській державі і знайшли до себе справді народне кохання. УАЗ був автомобілем для вилазок на природу і в непрохідні хащі безмежних радянських лісів. Був мрією мисливців, рибалок та любителів відпочити на природі. З розпадом радянської держави у країні з'явилися позашляховики іноземного виробництва, але вітчизняна техніка все одно залишилася у пошані. Сьогодні УАЗ – це великий автозавод, що випускає сучасні автомобілі. Підприємство постійно розвивається, освоюючи нові та нові технології.

«Ромаріо-авто» пропонує великий асортимент запчастин до вашого автомобіля. У нас ви можете купити оригінальні автозапчастини на UAZ і вони довгий час не вимагатимуть заміни завдяки своїй якості. Автозапчастини УАЗ пропонуються на будь-який бюджет - від оригінальних до найкращих аналогів.

Оригінальні та неоригінальні запчастини на УАЗ

Ваш ранок починається як завжди. Ви прокидаєтеся, снідаєте і у чудовому настрої йдете у гараж за своїм авто. Але там вас чатує на розчарування - машина не заводиться. Після кількох спроб привести до тями автомобіль, починаються роздуми на тему: «яка саме сталася поломка, які необхідні запчастини і як швидко можна повернути автомобіль до ладу?».

Якщо ви власник УАЗ, то перспектива ремонту власними силами навряд чи вас налякає. І ось вже знайдено проблему, через яку не працює автомобіль. Справа упирається в запчастини.

Де купити необхідні комплектуючі, щоб служили довгий час вірою та правдою? Для власника автомобіля, випущеного та розробленого на колишньому пострадянському просторі, це питання стоїть гостріше, оскільки іноземні імениті заводи таких запчастин не випускають. Китайські потужності працюють на повну силу і потрібно вибрати та купити хорошу запчастину.

Ромаріо-авто пропонує свої послуги з підбору для вас якісних комплектуючих. Бувають оригінальні запчастини UAZ, які кращі при ремонті автомобіля, а також складові виготовлені на сторонніх заводах, вони називаються неоригінальні запчастини УАЗ. Це не означає гіршу якість і при виборі хорошого виробника не поступається як і надійність.

Після консультації з нашими фахівцями, ви підібрали та придбали запчастину. Заміна була зроблена власними силами. Історія одного зіпсованого дня закінчена. Завтра ви прокинетеся, вип'єте чашку улюбленої кави і повернетеся в гараж, а ваш УАЗ буде радий оживити околиці звуком свого мотора.

Підбір запчастин на УАЗ

Раді запропонувати вам великий асортимент автозапчастин. Якщо необхідної запчастини не буде в наявності на нашому складі, її можна привезти на замовлення. Також ми пропонуємо підбір за номером кузова або за VIN кодом. Підбір запчастин UAZ у нас – це професійно та якісно. Наші фахівці завжди допоможуть вам підібрати запчастини на UAZ, які найточніше підійдуть для вашого автомобіля. «Ромаріо-авто» завжди готові забезпечити вас якісними запчастинами для вашого автомобіля, а ваш залізний помічник відплатить вам надійністю та збільшенням інтервалу між обслуговуваннями!